fbpx

Behaton ploče

Naš proizvodni program obuhvata različite vrste Behaton ploča idealnih za popločavanje pešačkih i saobraćajnih površina. Ove ploče se mogu koristiti u različitim okruženjima kao što su dvorišta, parkirališta, saobraćajnice i staze, te su dostupne u širokom spektru boja i oblika koji se mogu kombinovati kako bi se stvorio jedinstven izgled.
behaton ploca 10x10

Behaton Ploče - 10X10X6 CM

Behaton ploče dimenzija 10x10x6

behaton ploca 10x20

Behaton Ploče - 10X20X6 CM

Behaton ploče dimenzija 10x20x6

behaton ploca 20x20

Behaton Ploče - 20X20X6 CM

Behaton ploče dimenzija 20x20x6

behaton ploca 20x40

Behaton Ploče - 20X40X6 CM

Behaton ploče dimenzija 20x40x6

behaton ploca 20x20

Behaton Ploče - 30X30X6 CM

Behaton ploče dimenzija 30x30x6

behaton ploce romb

Behaton Ploče - ROMB

Behaton ploče ROMB 6 cm

behaton ploca kost

Behaton Ploče - KOST

Behaton ploče KOST 8 cm

betonski ivicnjak

IVICNJAK 7X12X50 CM

Betonski ivicnjak dimenzija 7X12X50 CM, idealni za ivice betonskih povrsina.

Dekorativni Blok

Dekorativni Blok je sve popularniji izbor za uređenje spoljnih prostora. Naša ponuda uključuje betonske blokove u dve dimezije , dostupne u različitim bojama kao što su crna, siva multikolor… Ovi blokovi su jednostavni za ugradnju, trajni i otporni na promene temperature i vremenske uslove. Idealni su za stvaranje atraktivnih zidova, ograda i drugih dekorativnih elemenata u dvorištima, baštama i komercijalnim površinama.

dekorativin blok

BLOK ZA ZID

Dimezija 14x20x40 cm

dekorativin blok

BLOK ZA STUB

Dimezija 25x20x40 cm

Betonska Galanterija

Betonska galanterija – funkcionalna elegancija koja unosi karakter u svaki prostor. Otkrijte trajnost i šarm naših betonskih komada. Naša betonska galanterija čini svaki prostor posebnim i praktičnim, istovremeno..

Previous slide
Next slide

Betonske Česme

Betonske česme donose elegantan dodir prirodne lepote i osveženja u svako okruženje. Izrađene sa pažnjom prema detaljima, naše betonske česme kombinuju estetiku i funkcionalnost kako bi obogatile svaki prostor vodom i stilom.

Previous slide
Next slide

Betonske Žardinjere

Betonske žardinjere donose eleganciju prirode u vaš prostor, stvarajući harmoniju između prirodnog okruženja i dizajna. Oplemenite svoj vrt, terasu ili unutrašnji prostor ovim izdržljivim i stilizovanim komadima koji će uneti svežinu i karakter u svaki kutak.